Mådag igen..

..och en vecka kvar till jul :D Mys mys. Har inte fixat alla julklappar än men det ordnar sig. Ska iväg med rasmus den 22:a tror jag vi sa. Fast jag var lite trött imorse så jag vet inte riktigt^^.

Idag gick jag upp kvart över 6 och åkte med föräldrarna Eriksson till falun kl 7. Har haft en lektion och nu har jag väl håltimme till 13.25 om jag inte skiter i den lektionen och åker hem istället. Fast jag behöver jobba med min hälsopedagogikuppgift så jag borde egentligen inte sitta här och skriva. Men men, man försöker ju undvika jobbandet så långt det går ;)

Helgen har iallafall varit bra. På fredagen var jag först på studiebesök på räddningstjänsten (woho!) och sedan satt jag och tittade när carro och jank inte kunde hålla sig ifrån varandra och sen åkte jag hem till beris och spelade wow och guitarhero. Efter det bar det iväg till Romeo och Juliet som spelades på folkets hus (de hade inte mina vantar där :( ). Skådespelarna var riktigt duktiga och det var en micket bra föreställning!

Lördagen tillbringades med Rasmus och det blev en sparktur på isen och bakning av papparkakshus. Sen blev det film på kvällen från halv 7 till 10 med julkalendern, babben & co, svensson svensson och massa mer.

Söndagen tillbringades också med Rasmus, hemma hos mig och i dala floda. Hände väl inte så micket under dagen tror jag. Sen imorse vaknade jag kvart över 6 så nu kan du börja läsa från början av bloggen igen! ;)

Tisdag

Tjotjo! Idag har det varit en helt okej dag med tanke på att jag hade sovmorgon (och min väckarklocka ringde inte, smidigt) Sedan hade jag en lektion och slutade 11.50. Sen åkte jag till blge och shoppade julklappar ett tag, det var lite mysigt :) Jag har dock rasmus julklapp kvar och jag har ingen aning om vad det ska bli.

Dansuppvisningen gick bra tyckte jag förutom att jag gjorde massa fel på sista föreställningen när alla var där och kollade och pappa filmade. Usch och fy, men det är ju bra att se sig själv egentligen. Och Amelie har fått körkort!! Grattis Amelie! :D Nu har vi fått en ny taxichaffis ;) Nejdå, så illa är det väl inte, men det vore roligt att åka med nån gång snart.

Annars har det väl inte hänt så mycket, förutom att beris skickade en mucho rolig sida, http://icanhascheeseburger.com/ Gå in på den och få ett skratt :)
128298538306407500iminursoxst.jpg
Jag tror att våra katter gör såhär också...


Ciao bella!♥

Dans!!!

 Idag har jag varit på dansuppvisning i falun :D Mucho kul, men det var lite jobbigt att sitta och vänta. Men man fick iallafall kolla på de andra grupperna och de var asduktiga! Speciellt de söta småpojkarna som dansade breakdance :) Hoho, första gången på länge som jag står på en scen och det var rätt nervöst ett tag och när det var våran tur kändes det som att jag hade glömt bort allting, men det hade jag inte som tur var.

Så imorn fortsätter det och då kommer det folk man känner och kollar. Usch då.
Ciao!


Neeeeej...!!!

...jag glömde bort att vi hade sovmorgon idag! Buhu! Jag kunde fått sova en hel underbar timme till om jag hade varit så smart och kommit ihåg det. Bajs också. Så nu sitter jag i skolan och försöker vara effektiv (eller inte). Våra kära lärare har gett oss två stora uppgifter nu när det är mindre än två veckor kvar i skolan. Känns ju bra. Iofs får vi på oss till vecka två att göra dem, men då är jag borta och jag vill inte sitta och plugga på jul så jag ska försöka göra klart dem innan lovet.

Nu ska jag försöka jobba lite fast jag är trött som en grekisk gnu (för att citera robert)

Tjotjo♥

Onsdag med klättring och mojs

Idag har varit en halvbra dag. Sov på bussen mellan borlänge och falun imorse och det var såååå skönt. Fast sen var jag helt död på svenskan men det gjorde ju inte så mycket.
Sen har jag läst en bra bok som heter "Oskar på femman två" och handlade om en gubbe på långvården och ett biträde, Sirpa som blir väldigt bra vänner och om vad Oskar(gubben) tänker om att bli gammal och bli tvungen att skötas om som ett litet barn. Mycket fin bok som får en att tänka efter om hur man egentligen behandlar patienter på sjukhus.

Efter skolan åkte jag och martina och amelie och klättrade i blge och det var kul :) Fast jag känner mig grymt otränad om man jämför med förra terminen. Borde ringa daniel och höra om han vill börja klättra med mig igen.

Och imorn ska jag och jukklappsshoppa med rasmus i blge. Kuligt men svårt att hitta på vad man ska ge till alla.
Såhär ser min önskelista ut iallafall : )

♥ Badskum eller badgrejer
♥ Peter Pan-boken
♥ Krokodiltandkräm
♥ Långkalsonger som inte är grå eller svarta
♥ Handkräm
♥ Avslappningsbollar som man snurrar i handen (vet inte vad de heter)
♥ Annas nya Kokbok
♥ Presentkort på kupolen
♥ Ett fint bokstöd (svart)
♥ USB-minne
♥ Stiftpennor
♥ Kaktus med blommor

Så så var det med det.
Ciao!


I'm back!

Nu är jag tillbaka med mitt bloggande eftersom jag hittade sannas och brorsans blogg och så vill jag ju förja strömmen och vara som dem ;) Så jag ska försöka sluta skriva på lunar och istället skriva här om jag orkar.

Ousch vad mycket det har hänt. Jag och sanna kom iallfall iväg på tågluffning i två veckor, sen har jag varit på praktik på vårdcentralen i djurås och blivit lovad sommarjobb där (Sticka folk! Mwoahaha :D). Sen har jag gått på silversmide och dans och börjat ta kör-och teorilektioner på Json trafikskola i borlänge och varit på julbord med familjen, johnstons och några andra i helgen.

Oh my, hur hinner jag med allt?

Det som händer härnäst är dansuppvisning i helgen (jag har sagt åt rasmus att han inte får säga vad han tycker, utan bara att vi är jätteduktiga :P. Det gäller er andra med, men de flesta har vett att veta det ändå ;) Sen är det jul och sen nyår och sen ska vi åka till KENYA!! Wiie!! Ska bli så skönt att komma bort från allt slask och snö och mörker. Jag ska vara brun som en pepparkaka när jag kommer hem!

Förresten, vad önskar du dig i julklapp?

Det var väl allt för den här gången.

Se you later alligator ♥