Övning

I helgen var det övning inför att vi ska gå i fjällen i höst :) Det var kul men jag har lite träningsvärk i benen nu. En massa folk har fått magsjuka, men jag hoppas jag slipper. Än så länge mår jag bra iallafall.

Nu tyckte mamma att jag ska åka och köpa pizza. Tjo!

Glad Påsk!

Nu är det påsk! Det är skönt att ha lite ledigt och träffa släkten och allting. Igår var jag på äggletning med släkten hos farmor, vi var typ 45 pers i hennes lilla hus. Sen har jag gått och cyklat en massa, idag cyklade hela familjen till djura och åt mat och sen var jag ute och gick med elisabet i en och en halv timme. Mycket kul att träffa henne, det var ett tag sen sist :)

En fundering: Varför kommer det fram mycket fler gula bilar på våren? Tar folk fram sina påskbilar då? Eller går de gula bilarna i ide på vintern? Eller göms den gula färgen under bilarnas vinterpäls? Tell me :)

Franklin

Övning i helgen

Den här helgen har varit kul, med sambandsövning i falun med hvu :) Vi hade massa radio och karta och koordinater, så vi fick gå runt på regementet i falun och leta efter frågor med hjälp av karta och koordinater som vi fick på radion. Det blev lite roligt prat om glassbilar, dansesteter och piggelin. Att Amelie oskadliggjorde en möhippa får vi inte heller glömma ;) Vi (eller Emil var det nog mest) lyckades göra Matsson lagom mycket irriterad, vilket var väldigt kul :D

Sen var vi och kikade på alla hemvärnsgubbar och tanter som hade nån stor övning i falun. Det var roligt för de hade övning för skyddsvakter. Så vi satt och jäste i solen och kollade på dem, det kändes som att det var mitt i sommmaren och 20 grader varmt. En mycket trevlig helg med andra ord.

Idag har jag lång dag i skolan, från 8 till 17. Fast nu har jag hål fam till 15. På lunchen var vi och köpte glass på kupolen för att det var så fint väder.

Nu är Orla och hennes barn hemma hos oss och hälsar på, roligt :) Det var lite kalas för Molly igår som fyllde 9. Då hade vi lite snöbollskrig.

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på att skriva mer..Hmm..en fundering: Är det olagligt att äta hund i sverige? Nån som vet?

Hoj!