19!

Idag fyller jag år! :D Kuligt kuligt :) Jag har fått tulpaner och så har jag haft en rolig dag i granberget och åkt bräda. Det var soligt och precis lagom kallt. Nellie åkte snowboard för första gången och hon var grymt duktig! (min kusin...mmmmhm! :)


Mooomintrollet

Jag har fått paket! :D En muminbok och toblerone från amelie med flera. Den var jättefin, tack så mycket! :D Mysig bok :)

Fysiklabben är också färdigskriven och färdriguträknad till slut, skönt.

Imorn blir det snowboard i granberget :D

Dum lab

Idag var det en smått dålig dag för fysiklabben gick bajsdåligt :( Det måste varit någon sifffra som blev fel till slut, för man man tydligen inte ta roten ur minus än. Men jag fick iallfall min fritt fall-lab klar så den ska jag lämna in och hoppas att den inte kommer bort igen...

Sen vart det träning (kul) och fysikplugg (mindre kul).


På fredag fyller jag år :D skojsigt! Hoppas att jag blir bortrövad av carro  ^^,

Mys :)

Jag måste nog vara världens krångligaste människa tror jag ibland

Och jag har inget sportlov :(

Idag har jag haft en lagom nyttig dag, först mat på max och sen en fet godispåse :) Gött, men man kände sig lagom mätt (proppfull) efteråt^^ Godiset åts till en film, Babylon A.D. hos ante med lite annat folk. Det var trevlans.

Idag har jag också haft kemilab där vi tog bort laktos i mjölk. Det var lite kul för man skulle göra nå typ gelekulor med enzym som spjälkar laktos (ja jag är skadad :). Gelekulorna var jättesöta och påminde om ett bollhav så det var därför det var kul.

Nåt annat kul var att Lina spottade ut allt sitt vatten på golvet på fysiken när hon började skratta åt att jag rullade ner en penna för näsan och fångade den med munnen :) Så roligt har vi på fysiken.

Sen var jag iallfall och tränade med ante och tommy som vi hittade där. Efter det fick jag skjuts med tommy hem och sen vart det matlagning. Kyckling, lök, pasta, fetaost och spenat, mmm :)

Jag vill dansa bugg! Och foxtrot :) Det var askul i söndags fast man var lagom trött och drömde om buggstegen efteråt.

Vi träffade våra kemilärare på buggen, undrar om de bara är kollegor eller om dom är ihop eller gifta eller något. Hmm..Det kan man fundera på om man inte har något bättre för sig, vilket jag inte har obviously.

Snape snape severus snape. Ron weeeasly! Harrypotter harrypotter harrypotter. Dumbledore! Dumbledore!


Så här oootroligt snygg var jag för några år sen :)


..och så här roligt kan man ha åt Robert ibland. Fallafel!


häj!

Bugg!

Idag har jag dansat i typ 5 timmar! :D Det var askul! Först en och en halv timme bugg i bäsna och sen åkte jag och david till borlänge på bugg (och sen var det lite foxtrot och tango ). Det var lite läskigt i början men sen var det jättekul för det var så många som var väldigt duktiga :) Men det vart snurrigt som bara den! Jag snurrar nästan fortfarande i huvudet^^

Imorn blir det skola :/ men jag börjar inte förrän 1 så det är skönt, då kan man sova lite längre iallfall.


Biologitenta

Idag hade jag biologitenta ( 13-17 fast jag var klar vid 2) Jag tror att det gick bra men vissa frågor var lite konstiga. Biologitomtar alltså :)


Vid halv 8 var det film i betel, ice age 2. Den var rätt kul :)

Untz untz!

Max-torsdag

Hej hopp! Jag sitter och pluggar biologi. Typ. Jag försöker iallafall men koncentrationsförmågan är det lite sisådär med^^. Dom flummiga biologitomtarna har krånglat ihop det med tiderna så det står på olika ställen att tentan imorgon är 9-13 och 13-17. Frågan är vad som stämmer, jag ringde båda mina lärare men ingen visste. Så nu har amelie ringt hem till nån lokabokningstomte som borde veta, men han var på bordtennis. Vi får se hur det går^^

Idag var det en maxtorsdag :D Dagen började bra med fysik och nalle puh-diskussioner. Fredrik fick världens skrattanfall när det pratades om något avsnitt där nalle puh bestämmer sig för att flytta hemifrån och går ut i skogen och sätter sig  i några minuter och sen går hem igen. Då har Ior flyttat in i puhs hus (haha, säg det högt: puhs hus ;D ). Vilket fredrik hade vääääldigt roligt åt :) Sen vart det max och amelie vart skrämd av nån unge som kikade fram över soffan där vi satt.

Sen vart det kemi och sen träning på friskis.

Slut :)


Snowboard!

Idag skippade jag fysiklektionen (förlåt att jag inte kunde peta på dig david) och följde med thula, phoebe, molly och martin till granberget och åkte snowboard :D Det var kul och gick jättebra men jag var rätt slut efter 6 timmar i backen. På vägen hem var vi in på siljans konditori och fikade och jag tog en semla. Mmmmmums! Sen åkte vi hem och åt mat och satt vid datorn och lite sånt :)


Molly och jag (nej jag snusar inte)


phoebes och mina fötter på spikmattan



molly jonglerar :)


Så här känns det att stå på en spikmatta enligt phoebe^^


Helgen

idag har jag klippt håret på ante, sen gick vi och åkte pulka och sen var jag på buggkurs. Vi lärde oss nån mysko tur som jag ska visa david i veckan.
Igår var jag på fest hos madde i borlänge, och sen var vi på flamingo. Det var roligt, kul sällskap iallfall^^ Efter det gick vi på mcdonalds så jag kom inte hem förrän vid 4 tiden och då var man rätt slut.

Nu är thula, phoebe, molly och martin här så jag ska med dom och åka bräda i granberget imorn :) ska bli kul, hoppas jag kommer ihåg nåt. Och inte slår ihjäl mig om jag ska försöka hoppa (hoppa kan jag, men inte landa :P) Så jag skippar fysikföreläsningen imorn. Kanske dumt men vadå. Jag får väl försöka vara lite smart (kul anna) och läsa i boken.

Kramar till alla som vill ha dom :)


Här är den!

Just ja, jag och amelie hittade krokodiltandkrämen! :D Den fanns på ica maxi i falun. Nostalgi :)


Updatering (swenglish)

Igår kväll var jag i falun i elsborgskyrkan på spotlightnight vilket faktiskt var väldigt kul :) Roligt att träffa en massa gamla och nya kompisar. Kom hem vid halv 2 tiden och då var det skönt att sova.

Idag vanade jag vid halv 12 och gick ut och skottade snö med brorsan. Sen åkte jag och mamma ner till sjön och åkte skidor och spark, det var mysigt :) Efter det åkte vi till farmor och fikade och sen åkte jag hem. Nu ska jag nog ta en dusch (eller bad) och sen städa lite (ja jag vet att jag städar hela tiden men det blir lika stökigt direkt igen). Ikväll blir det party med hvu folket :) Wie!

Ha en bra alla ♥-ans dag! :)

Grattis Rasmus!

Rasmus klarade uppkörningen! :D Stort grattis och klappar till honom!! =)

Burgerkingtisdag!

Hej hopp :)
Nu är skoldagen avklarad, den har faktiskt varit helt okej. Först kemi (och jag fattade vad vi höll på med och somnade inte XD), sen fysik (alltid trevligt att träffa mimmi :). Sen vart det lunch på buger king för david hade rabattkuponger där så vi var ju tvungna att prova det. OJ! Fy vad svårt det var att stava till tvungna! Jag var tvungen att googla och kolla om det stavas tvugna eller tvungna! Haha :D Men hursomhelst. Burger king hade inte så goda pommes frites men det var rätt okej. Så de får någ 2,5 av 5 hamburgare av mig. Max är bättre!

Sen åkte vi tillbaka till skolan och jag och fredrik gjorde lite akrobatik utan att slå ihjäl oss och sen hade vi kemilab och det var också rätt kul :) Men man skulle räkna droppar som droppade och det gick seeegt.

Nu är jag i skolan och väntar på att ante ska sluta så vi kan gå och träna. Efter det ska jag hem och laga mat och sen eventuellt åka på capoeira. Men jag har inte riktigt nån lust med det men jag ska iallfall kolla vad amelie och olle tycker. Fast då kanske jag itne hinner laga mat..Jag vet inte vad jag ska laga heller..Nån som har ett matförslag?

Men det löser sig, hakuna matata som man säger i kenya =)

Nu ska jag nog gå till kupolen och se om det finns nåt kul där.

Shrubbery

http://icanhascheezburger.com/2008/04/01/funny-pictures-bring-me-a-shrubbery/

Hahahahah XD Monty Python! <3

Seeeegt som sirap

Idag har jag nog haft den segaste fysikföreläsningen ever. Minuterna gick dubbelt så långsamt som de brukar göra och det vara bara segt och ointressant. Gäääsp

Hemma från helgen

Nu är jag hemma igen och är hyfsat trött. Helgen började med att vi samlades i falun på regementet och sov där. På lördagen åkte vi ut i skogen, satte upp tält och åkte skidor. Idag (söndag) gick vi upp kl 6 och plockade ihop alltihop och tolkade efter bandvagn vilket var roligt :) Det vart några vurpor allt som allt men det var så mycket snö att man ramlade rätt mjukt. Om man inte gjorde som Ingrid och fick repet i munnen och spräckte läppen. Sammanfattning: Rolig helg men det skulle varit ännu roligare med fler roliga personer. De enda från gagnef var jag, ante, marcus och melissa. Lite klent tycker jag hörni gangsingar :)

Helgens citat av Franklin: "Du..du..Du är dum!"

Idag åkte jag från falun vid 3 och hann precis hem till ante och fick byta om där för att åka iväg på bugg i bäsna direkt. Det var jättekul nu när vi har lärt oss lite fler turer! Sen kom jag hem och åt mat och tog en dusch och det var sååå skönt!


Imorn har jag sovmorgon till 13 :) Gött!


Utmaningen vinter

Nu bär det snart av till falun på utmaningen vinter! Roligt roligt, får se vilka det blir som kommer denna gång. Jag, ante, amelie och melissa är dom jag vet och sen blir det nog en hel del andra. Det blir nog inte nåt isvaksbad denna gång men förhoppningsvis blir det nåt annat kul :)

Nu kom jag inte på nåt mer att skriva så det blir väl en uppdatering på söndag :) Ha en bra helg!

Dagens blåmärken

Nu har jag provat på capoeira :) Det var roligt så jag ska prova igen på tisdag. En kille där var helt stört bra på att stå (och gå och hoppa) på händerna! När jag skulle gå på händerna missade jag golvet med ena handen så det vart lite blåmärken och skrapsår ^^ Men det är bra, då vet man att man lever.

Imorn ska jag till falun på utmaningen vinter! Ska bli kul :D Mera bandvagnstolkning och tält. Det är mysigt :) Nu ska jag plocka ihop lite så det inte ser ut som ett bombnedslag i mitt rum och sen ska jag sooooooova! Är ledig imorn :D

Dagens applåd går till David för att han hittade mitt borttappade örhänge! :D


Något nytt att prova på

Snart bär det av till borlänge för att prova på capoeira med amelie och olle =) Hoppas på att det inte blir några brutna ben, jag har ingen aning om vad man gör. Men en rapportering kommer senare ikväll :D

Max-onsdag

Idag har jag varit i skolan, haft en rätt rolig fysiklab och en tråkig föreläsning. Lunch åts på max med david och amelie (david hade rabattkuponger :D sånt gillar vi gangsingar!). Sen vart det träning och sen buss hem och labrapport till kemilaben igår. Trååååkigt! Jag får spunk på det (vad är nu spunk? jag vet inte, men inget bra).

Jag fick hem några piercingsmycken jag beställde men det var fel storlek :( Jag är sämst på att mäta. Så jag hoppas att jag får byta dem till några som passar bättre. 


Eftersom jag har visat lite svantebilder måste jag ju visa några siljanbilder också :)



Hun ser ut att vara lite evil på den här bilden. Det gör hon annars också men inte fullt så mycket :)

Capoeira med mig?

Idag var det en lång dag, från 8 till 3. Men den kändes iallafall ganska vettig för jag fick lite saker gjort. Vi hade en kemilab som vi måste skriva en labrapport på så det ska jag ta mig i kragen och göra så fort som möjligt så blir det gjort.

Jag har också varit och tränat och sen åkt hem och lagat mat. Det vart blodpudding! ;D Mumselimums. Mamma klagade på mina vilkålsbitar, men hon får skylla sig själv som inte har täppt igen den luckan i mina matlagningskunskaper (vilka matlagningskunskaper undrar du kanske och det kan jag säga att jag inte riktigt vet :P )

Nu till något helt annat! Jag tänkte prova att börja med capoeira (nån slags brasiliansk kampsport) i borlänge. Nån som vill följa med? Tisdagar och torsdagar kl 19- 21, tre träningar får man prova. Så vem är på? :) Kom igen nu!


Tisdag

Igår var det jättekallt, så jag trodde det skulle vara jättekallt idag med. Därför tog jag på mig två par långkalsonger (och ett par byxor ja) och en varm tröja. Nu sitter jag i datasalen på skolan där det alltid brukar vara svinvarmt och idag är det inget undantag. Bra Anna!

Idag ska jag nog laga mat hemma, det kanske blir falukorv och ris eller blodpudding och vitkål. Blodpudding är så grymt gott! Smask smask.

Har du tråkigt så är det här några roliga bloggar:
From Tokyo With Love
HanaPee

Katt

                                              svante2
Dagens svantebild

Döööden (nu tänker jag på sunes bror håkan. fattar du hur jag menar? :)

Hej hopp!

Nu vet jag inte vad jag ska skriva så jag ska nog bara bladdra på om nånting. Idag var jag och tränade med ante. Det var ganska segt för jag hade en seg dag idag. Jag vill hitta på nåt kul! Jag har inget kul att göra på dagarna nuförtiden förutom att träna och det är inte såå himla kul. Haha, jag har skrivit ordet "jag" i det här inlägget 9 ggr hittills^^. Tyder det på att moi är väldigt egocentrerad? I don't know.

Blubb blubb ><(///)´> (det där ska föreställa en fisk om nu ingen såg det.

Nu ska jag skriva något filosofiskt. Som hur det skulle vara bäst att dö. Haha, nu menar jag inte att jag har självmordstankar, men det är ändå kul att fundera på vad som skulle vara det bästa sättet eftersom nu alla måste dö ändå. Det vore ganska skönt att dö när man är gammal hemma i sitt hus i sin sköna säng. Eller så skulle man kunna dö när man gör något roligt, typ att man skrattar ihjäl sig. Nä jag vet inte, går det att skratta ihjäl sig? Eller som den där robert gustavssongrejen när de kör walling. Att man dör av en hjärtattack precis innan man springer in i en vägg. Håhå jaja. Jag vet iallfall några sätt jag inte vill dö av.
De är:
1. Brinna inne
2. Bli förlamad och ligga i en säng 20 år innan jag dör
3. Hm, nu kom jag inte på nån mer grej.

Hur skulle du helst vilja dö?

När jag dör vill jag ha en fin begravning där man inte behöver ha på sig svarta kläder. Sen vill jag att man ska spela "my heart will go on" och "blott en dag". Jag vet inte om jag vill kremeras eller hamna i en kista, men jag vill iallfall donera mina organ till något bra. Kanske till krocktester som corinne sa idag? ^^, Nä men till något bra :)

Får fundera ut något mer bra när jag har tråkigt nästa gång.

Är vi i sverige?

Klockan är över 3 och det är inte mörkt ute utan sol! :O Otroligt!

Nu har jag varit hos min favoritsanna och haft lite tjejsnack. Jag måste ha världens bästa kompisar, vad har jag gjort för bra i ett tidigare liv för att förtjäna det? :) I will never know. Puss på er! ♥

Kanonkul!


Här hade vi det kanonkul! Hahaha, fattar ni? XD Ja, det var min och Nellies humor när den är som bäst (värst). Man måste ha sett lite Björn Gustavsson också. Fyra av fem toasts.




Det här var nästan en perfekt solnedgångsbild. Första kvällen i kenya och det var såå gött :)


Här är en giraffbild bara för att oscar tycker om giraffer :)



Och här är en till med giraff + turister (våra familjer)

Fler bilder kommer på bilddagboken om jag orkar :) http://aravi.bilddagboken.se

Jo men visst

Vad kuligt att det är flera som kommenterar :) Det tycker vi om! (tummen upp) Ooo, nu kom jag på en rolig bild som jag måste visa från kenya! Den kommer upp snart. Kanske lite giraffbilder för att oscar gillar giraffer också? :)

Mysig söndag hittills.

Nu har jag varit i betel en sväng :) Det var kul och roligt att träffa alla jag inte har sett på ett tag. Undrar om ordet jobbigt kommer från job i bibeln? Hm. Han hade ju det hyfsat jobbigt om man säger så ^^. Snart ska jag på bugg! Och sen ska jag nog leka med sanna :) Kuligt kuligt.