Mitten av veckan..

..så snart är det helg :) Då ska jag antagligen till blge och skjuta nåt lasergrejs med familen eriksson. Om det blir så alltså.
Nu tar vi veckans frågor från Tjejsnack här:

Film
· Senaste film du såg?
Eragon, på bio med Rasmus i lördags. Helt okej film, dock väldigt förutsägbar.

· Bästa film du sett?
Casper! Världens mysigaste stämning i den filmen. Och Forrest Gump är också riktigt härlig :)

· Sämsta film du sett?
Hm. "Evas val" :P Den var så dålig att man bara skrattade.

· Nämn en film du kan se 100 gånger om.
Casper :D

· Komedi, romantik, drama, skräck, action eller thriller. Vilken typ av film
föredrar du?
Komedi. Det skadar inte med lite action och romantik också.


Casperfilmen :D
167030-10



Sådärja, då var det klart =)

Igår var jag och Sanna söt och simmade på Lugnet. 1050 m :D. Det var skönt och man blev sådär mysigt trött efteråt. Dock kom jag inte hem förrän några timmar senare eftersom vi hade stora problem att hitta till min lägenhet när mamma körde fel väg i början. Men till slut kom vi hem iallfall.

Nu ska jag ta och hitta på nåt roligt.

Bamsekram ♥

Hoppa i sängen

Ja, jag undrar om rasmus är fem år eller 16 egentligen.Alldeles nyss var han helt fascinerad av att det gick att hoppa i min säng, så han slängde sig på mage, studsade upp och skrattade helt hysteriskt :P Men jag tycker om dig ändå. Haha ^^,


Tältning i helgen :)

Yes, som rubriken säger blev det tältning i helgen, trots att det var stormvarning. Men vi åkte ändå och det gick jättebra, det blåste inte ens. Däremot snöade det ungefär 2 dm på natten, men lite snö har ju ingen dött av. Jag hade himla kul, så jag hoppas att de andra hade det också : ). När vi drack varm choklad på morgonen lyckades Ante pricka min mugg med en rå köttbulle så allt skvätte ut, och när jag reste mig för att gå iväg och slå honom lyckades jag välta omkull Sanna och hennes mugg också. Lyckat :P. Rasmus var inte med för han var sjuk. Snacka om dålig timing :(.

Veckans frågor från http://tjejsnack.missbeccis.se/ :

2006/2007
· Bästa minnet från 2006?
Oj, den var svår. Kanske frizon eller alla mysiga dagar som jag och Rasmus cyklade omkring i hela kommunen och badade och njöt av sommarlovet :)

· Gjorde du något du aldrig gjort förut under 2006?
Yes, var i Paris och åt sniglar och grodlår, var på Frizon, fyllde 16, kraschade bilen och mycket mer!

· Vad vill du göra som du aldrig gjort förut under 2007?
Ta fallskärmscertifikat (dyrt), åka utomlands dit jag inte har varit, pierca läppen(kanske) och bli en snäll människa. Haha^^

· Vad förväntar du dig av år 2007?
Inte mycket, att det ska bli ett ganska lugnt år, men med roliga påhitt från alla håll : )

· Vad har du för sommarplaner?
Dalagården, bada, sova, jobba (antagligen).

Vi får se om jag kommer på något mer trevligt :)

Nu är det matte om 20 minuter, så ha det så trevligt my deer :D

Deer

Torsdag

Bew. Nu är jag i lägenheten och har tråkigt. Som vanligt ja. Fast jag har faktiskt varit en duktig flicka och städat och diskat och en massa sådana roliga saker. Nu sitter jag och borstar tänderna, men det är lite jobbigt, för det ilar i dem >_<.  Har haft mucho tråkigt idag, så jag passade på att göra ett kollage med Marilyn Monroe som ser ut såhär:

Marilyn





Imorgon ska jag till Sanna Söt och fixa med halm och mojs till övernattningen på lördag. Förresten, på tal om att städa så har Sophie en fin dikt på sin lunar.Här kommer den :


Dust if you must

 Dust if you must, but wouldn't it be better
To paint a picture or write a letter, 
Bake a cake or plant a seed. 
Ponder the difference between want and need.  

 Dust if you must, but there's not much time, 
With rivers to swim and mountains to climb, 
Music to hear and books to read, 
Friends to cherish and life to lead.

   Dust if you must, but the world's out there 
With the sun in your eyes, the wind in your hair, 
A flutter of snow, a shower of rain. 
This day will not come around again.
 
  Dust if you must, but bear in mind, 
Old age will come and it's not kind. 
And when you go and go you must, 
You, yourself, will make more dust.

Så sant, så sant :)
Puss♥

Tröööött..!

Tjena vad jag är trött! Gick upp 10 över 6 imorse och sen har jag åkt buss i två och en halv timme. Jag är så dum^^. Varför sitta på en buss när man kunde legat hemma i sängen och sovit till 9 liksom? Hursomhelst så var det väldigt roligt uppe i Älvdalen och idag ska Rasmus hoppa i älven(gå genoom isen). Jag vill också :( Det verkar jätteroligt! Nu ska jag ha svenska om 25 min och öva på våran teatersak som vi ska spela upp. "Björnen" av Anton Tjechov. Den är lite rolig fast personerna verkar helt knäppa.
Ciao Bella!

Tuesday Afternoon - Jennifer Brown

Sitter och lyssnar på Tuesday Afternoon med Jennifer Brown..passar bra då det är precis vad det är idag.

Idag sov jag till 9, fatta vad skönt :) Sedan åkte jag med pensionärsbussen till skolan. Det gick ungefär:  åka en bit, plocka upp panchisar, en liiten bit till, plocka upp fler panchisar, osv. tills jag kom till skolan. Det var faktiskt rätt skönt att åka lite sakta sådär på morgonen. Vi hade naturkunskap idag, och jag kan inte bestämma mig för om jag tycker att läraren är bra elle riktigt jobbig. 

På eftermiddagen åkte jag hem till Elisabet och vi och Sanna skulle planera våran övernattning vid långsjön. Tjena vad mycket jobb det var. Först skulle man ringa till alla och höra om de skulle med, och sen köpa mat, skriva massa listor, fixa med hämtning av militärtält hos Mats och sedan ringa till alla igen om tiderna. Men jag tror att det kommer bli riktigt mysigt och kul, om nu alla kommer överens vill säga...10 pers är det som ska med.

  • Jag
  • Eisabet
  • Sanna
  • Lina
  • Maria
  • Rasmus
  • Olle
  • Kristian
  • Ante
  • Simon

Yes. Imorn vet jag inte vad jag ska hitta på, hade tänkt att åka upp och hälsa på Rasmus på eftermiddagen, men det kändes lite som "Jaha, ska du komma, gör det då om du känner för det...". Dessutom tar det så himla lång tid att åka buss upp. Men jag tror att jag skulle få grymt tråkigt om jag stannade i falun. Skulle troligtvis vara ensam i lägenheten då utan att ha ett skit att göra. Men men. Jag överlever väl i vilket fall som helst.

Anna ♥ Rasmus

Anna o Rasmus
Nyår 06-07

Trött

♥♥♥

Hej hopp.
Nu är jag i lägenheten, och det är så tomt när man är själv :( Fast jag har hunnit med en hel del, äta panpizza, skriva rent religionsarbetet och rita lite. Och så har jag ont i ryggen. Synd att det inte är nån här, då kunde den ha klivit lite på min rygg så den knäcktes ut igen. Jag borde nog sova nu, fast jag har sovmorgon imorn, så jag behöver inte gå upp förrän vid 9. Yesss :)

På onsdag är det friluftsdag, funderar på att åka upp till Älvdalen och hälsa på Rasmus istället om det funkar för honom. Och på onsdag ska jag byta till halebop :D Då ska det pratas i telefon minsann! Dessutom måste jag duscha, minns inte när jag duschade sist! Det var nog i...hmm..fredags >_<. Nu kan det nog behövas. Aja, det är ändå ingen som kan lukta på mig när jag sitter här och ugglar i  in ensamhet. Nu ska jag hitta på nåt, som att sova. Sov sött små bananer :)


Helgen & skolan

Nu är jag i skolan, jobbigt med en lång måndag, vi går till 10 över 4, och har matte de sista 1,5 timmarna. Då känns det jobbigt. Men det ska bli riktigt skönt att bli klar med matten, för jag tycker att det räcker med att läsa till matte C :) Dessutom har vi fått en ny lärare, i naturkunskap. Hon heter Anna och verkade helt okej, fast hon kan nog ryta till om det blir för högljutt. Lite läskigt sådär :P.

Helgen har varit väldigt trevlig. På fredagen var jag hemma och tog det lugnt för ovanlighetens skull. På lördagen var jag och åkte långfärdsskridskor (som sagt), och på eftermiddagen kom Rasmus. Det var mysche kul att träffa honom igen :) På kvällen var vi i betel och träffade några ungdomsledarpraktikanter från Örebro. De verkade lite smått blyga i början sådär, men det är klart att det är lite nervöst att komma till ett nytt ställe.

På söndagen var jag och städade på pappas jobb och tjänade lite pengar (65 kr i timmen är helt okej), och sen var det ett sådant oväder så att jag höll på att blåsa bort. På kvällen var vi och åt mat hos Lena och Lars-Olof. Det var nåt kött med banan och curry, riktigt gott faktiskt! Mums..

Här kommer veckans frågor från tjejsnack:

Vinter
· Vad är det bästa med vintern?
Det är mysigt med julen, att tända ljus och titta på kalle anka och öppna julklappar. Traditioner sådär. Dessutom fyller jag ju år :D

· Vad är det sämsta med vintern?
Kaaalllt! Mööörkt! Och om det inte är kallt är det slaskigt och brunt och ännu mer mörkt. Och så blir man så deppig och vill åka utomlands.

· Bästa vintersemestern - solsemester eller skidsemester?
Solsemester! Till något varmt land, med sol och palmer och hav och sand mellan tårna och god mat. Mmmm :)

· Sysslar du med någon vintersport?
Det skulle vara snowboard då, men jag har inte hunnit åka något i år än. Men det blir väl nu när det har kommit snö :)

· Vad är ditt favorit vinterplagg?
Vantar, för man kan verkligen känna hur skönt det är att dra på sig ett par vantar när det är kallt.

http://tjejsnack.missbeccis.se

Långfärdsskridskor



Vaknade av telefonen kl tio över 12 idag. Det var mamma som undrade om jag skulle komma ner till sjön och åka långfärsskridskor, och det tyckte jag var dags nu efttersom familjen har åkt så gott som varje helg när jag har sovit.  Det var faktiskt inte så tokigt, men jobbigt när det var motvind. Det var faktiskt riktigt skönt att vara ute i solen ett tag för en gångs skull :)

Ikväll ska jag till betel, det kommer några praktikanter som ska vara där hela terminen, så det var tydligen väldigt viktigt att komma. Dessutom måste jag skriva klart min religionsuppgift och några frågor till filmen "Priest" som vi såg igår. Den var faktiskt riktigt bra, handlade om en katolsk präst i england som var homosexuell och fick höra en flicka som bikade sig och sa att hennes pappa våldtog henne. Han fick ju inte berätta det eftersom han hade tystnadsplikt, men han ville ju hjälpa flickan, så han hade det ju riktigt svårt. Dessutom kom det ut att han var bög och då vände sig hela församlingen emot honom och det var så synd om honom :(. Hursomhelst.

Nu ska jag undersöka om mina fötter har fått några skavsår. Ciao :)

Fredag

Idag fick jag sova till klockan 9, det var hur skönt som helst! Jag skulle dock gärna kunnat sova lite till, men så är det ju alltid så man får vara nöjd iallfall. Det var jobbigt varmt i våran lägenhet, sov 4 pers i våran etta, med element, duntäcke och fönstret stängt. Men ändå :). Jimmy sov över hos oss eftersom vi hade varit i blge och badat igår eftermiddag.

Nu ska jag ha religion och se filmen "Priest" som Eva har pratat om sedan vi började terminen. Ska bli lite spännande faktiskt.

Första inlägget!

Välkommen till min nya blogg! Ja, här ska jag då försöka skriva lite intressanta grejer som har hänt mig och så, så enjoy :)