Ananas?

Det luktar ananas här! Jag vet inte varför, för jag har inget här som borde lukta ananas. Men nu när ämnet ändå är uppe kan jag passa på att lägga upp min ananasbild


Den  är från när jag hade dreads i typ två veckor i början av 9an.

Men vänta nu, det är mitt knä som luktar ananas! Eller kanske inte. Hmm, mystiskt.

Idag var det en blubbdag. Jag kom till skolan halv 8 och sov en halvtimme innan vi började. På fysiken lärde vi oss om relativitetsteorin, det var väldigt intressant men konstigt. Amelie hade med sig såpbubblor som vi lekte med på lunchen :) Det var kuligt.

Efter skolan gick jag på kupolen och letade skor i några minuter fast jag hittade inga bra. Jag lär nog limma mina svarta skor igen för kontaktlimmet har lossnat ^^.

På bussen hem träffade jag Annika! Det var roligt för jag har inte träffat henne ordentligt på ett bra tag.

Nu ska jag nog äta lite tomatsoppa och sen gå till farmor. Trööött!


Högskoleprov!

Idag har jag gjort högskoleprovet! Det var roligt :) De flesta delarna var ganska lätta, men inte den sista delen med diagram och tabeller. Men hade man haft en miniräknare hade det nog gått bättre. Jag fick iallafall typ 96 av 122 rätt så det vart jag nöjd med. Sen får man veta vad det blir för poäng om nån månad.

Ikväll ska vi till custersson och kolla på film fast det vet han inte om än. Och om vi inte kan vara där åker vi nog till matilda i borlänge.

Så ere me de.

Wiiho

Jaa! Nu är min bogg bra igen :D Nästan :) Ska bara fippla lite till med den

Dagens flumm

Idag var en flummig dag :) Pacman och skumtomtar och jag vet inte allt.


Skola, skola, skola

Idag har det varit en lång skoldag, från 8 till 3 med 3 lektioner. Kemin var okej, fast jag råkade somna. Jag drömde att jag paddlade kajak och när susanne sa något om att rekationen tippar över drömde jag att jag gjorde en eskimåsväng. Fysiken var kul, vi hade en ny lärare. Men vi saknar mimmi :( Det vart inte så mycket gjort där för jag satt och lekte med davids kamera och lina pokade folk med marcus linjal. David och joel satt bara och var allmänt coola ^^, Matten var också kul, för jag fattar vad vi håller på med! Då är det roligt med matte :)


Sen blev det lite träning och sen klättring. Jag klarade en svår vägg jag aldrig trodde jag skulle fixa! Då blev jag glad.

Nu borde jag sätta mig ner och plugga lite fysik, men det blir nog matte istället för det är roligare.


:'(

Nej nu lägger jag mig ner och gråter.

..

Snart pallar jag inte med mig själv längre alltså

Vad händer ikväll?

Nu är jag hos cali och vi försöker bestäma vad som ska hittas på ikväll? Blir det party? Blir det filmkväll med betelfolket? Blir det fest hos calis gamla klasskompis? Det återstår att se :)

Jag har köpt kläder idag, ett par jeans och två par linnen. Men det ena är lite konstigt, för det är jätteblått. Nej david, jag har inte alls blå ögon^^.

Sen har jag sett på caroline af ugglas på kupolen en jättekort sväng. Hon är cool alltså!

Det är jobbigt att det finns så mycket att välja på här i livet. Det var nog enklare på medeltiden.

Krångel

Nu har jag laddat ner nån ny design till min blogg men det funkar inte helt och hållet som ni ser. Är det nån som vet hur man gör för att inte inläggen ska hamna nedanför menyn?^^

Lök

Ibland har man en sån där riktigt djup och vettig konversation på msn :)

Aravi säger (10:53):

sparris

David säger (10:53):

gurka

Aravi säger (10:53):

purjolök

David säger (10:54):

vitlök

Aravi säger (10:54):

röd lök

David säger (10:54):

gul lök

Aravi säger (10:54):

lila lök

David säger (10:57):

rutten lök

Aravi säger (10:59):

ledsen lök

David säger (11:03):

lök ring

Aravi säger (11:03):

rostad lök

David säger (11:03):

död lök

Aravi säger (11:04):

bebislök

David säger (11:04):

söt lök

Aravi säger (11:04):

glad lök

David säger (11:05):

bajs lök

Aravi säger (11:05):

äcklig lök

Så är det.


Good rice day

 Idag har det varit en bra dag. Jag fick lov att gå upp halv 7 för att köra brorsan till bussen men sen kunde jag iallafall åka hem och sova till 11 :) mums. Sen har jag


  • Hittat min mapp med mattebok (jag tror jag ska spraya den neonorange så jag hittar den)
  • Tränat
  • Klättrat
  • Ätit hamburgare på max

Så det blir tummen upp för den här dagen!

Fast jag drömde lite konstiga saker. Först skulle jag spränga ett tåg, men det ville jag inte egentligen men jag var tvungen att göra det på nåt vis för jag skulle göra mig av med sprängmedlet. Men sen var det en kompis som var där och då slapp jag göra det. Sen var vi på nåt ställe med massa massa nsö och det var mörkt och sen träffade vi några som var där och åkte bob och jobbade med att jaga bort vargar om det kom några. Sen skulle jag spela nån fotbollsmatch så jag bodde på hotell i stockholm men sen visade det sig att matchen var i falun så jag hade åkt dit helt i onödan.

Ja, så kan det gå.


De hatar mig

Nu tror jag att två saker hatar mig. Dels min internetanslutning som hoppar i och ur som nån kanin (snart blir det kaninstuvning) och dels är det min svarta mapp som jag har tappat bort igen! Den tycker verkligen inte om mig för det är tredje gången den hoppar ut min väska och försvinner med viktiga saker i. Först på tåget med mina mönstringspapper, sen i fysiklabsalen i skolan och nu i ett klassrum i skolan. Hoppas jag hittar den för jag behöver min mattebok som ligger i.

Förutom de två detaljerna har det varit en bra dag med fint väder. Jag kom hem innan 1 så jag har hunnit städa, ut och springa och laga mat och så. Snart ska jag åka och hämta olle i falun för han har haft nåt FN rollspelsgrejs och eftersom jag är så snäll storasuster (eller nåt^^) åker jag och hämtar honom.

Imorn börjar jag 1 :D Sen får vi se om det blir träning och klättring eller bara träning.


En helt vanlig dag

Idag...har det varit en bra dag! Det var soligt och inte alltför jobbigt i skolan. Först var det kemi (susanne är kul men jag vart såå trött!) och sen fysik (iiiiinte kul, men då var jag inte tillräckligt trött för att somna). Sen var det lunch och jag och david köpte pasta från pastamannen. Såå gott och billigt och bra! På eftermiddagen var det matte (kul när det gick bra).

Efter skolan gick jag och satte mig inne på tenoren och det var så mysigt, alldeles tyst och lugnt och solen lyste in :). Vid halv 5 gick jag och tränade med ante och efter det vart det klättring med simon. Det var roligt och gick jättebra! Jag klarade en vägg som var svår (okej, jag hängde i repet halva tiden, men ändå :)

Och nu är jag hemma och borstar tänderna med min krokodiltandkräm. Det var dagens uppdatering^^

Och gårdagens citat från franklin: "Den som uppfann matte måste haft vääldigt tråkigt"

Suck

Vadå, vem sa att livet ska vara enkelt?

Dans och pasta

Igår var jag och dansade bugg i typ 6 timmar, så jag är lagom trött idag. Hade första mattelektionen idag kl 8 och så var jag så trött så jag bara dog (somnade) på rasten. Men nu har jag iallfall varit och tränat och ätit mat så nu kanske jag kan hålla mig vaken resten av dagen. Jag åt nån jättegod pastagrej som man kan köpa typ bortanför tenoren. Bara 41 kr :D och jag vart jättemätt.

Snart blir det fysik, wiiho!

Tecknat och utelåst pappa

Igår var det disneykväll hos david vilket var väldigt kul =) Först åt vi pizza och tog massa roliga kort med davids kamera. Sen blev det film minsann, först skönheten och odjuret, sen mulan, anastasia och sist spirited away. Spirited away var verkligen grymt bra! Jag tror nästan det var den bästa film jag har sett för den var både mysig och läskig och spännande och väldigt oförutsägbar. Som en bra dröm ungefär.

Vi lekte lite med min snurrboll och huvudmassagegrej också. Den tyckte fredrik var jätteläskig och det blev ju ännu roligare då.

När jag kom hem (vid typ halv 4) råkade jag låsa pappa ute, för han var på jobbet en sväng (fråga mig inte varför, larmet hade kanske gått eller nåt). Så jag låste och sen kom inte pappa in när han kom hem så han ringde hem och till alla mobiler och ingen svarade. Till slut svarade olle på hemtelefonen iallafall så det gick bra.

Nu har mamma och pappa åkt med eva och rudi till grövelsjön för att åka skidor, så jag och brorsan blir ensamma hemma till torsdag. Det innebär att jag har bilen :D Det är nice! Undrar vad man ska hitta på den här gången när de är borta då. I somras klippte vi tuppkam på olle när de var på semester. Det var kul att se deras reaktion när de kom hem :)

Ikväll blir det fest hos madde och sen flamingo (tror jag). Trevlans :)

Bläää :( ...

Bläää :( Jag bara känner massa saker hit och dit hela tiden men jag vet aldrig nånting. Kanske skulle åka och hälsa på i klostret där sophie bor ..

Först går det upp och sen går det ner och se får man väl hoppas att det går upp igen


Blubb

Jag har tråkigt :( Det är bara för att jag inte har nåt som jag måste göra eller plugga, för har man det kommer man ju på en massa andra roliga saker man vill göra istället. Men idag var sista tentan för den här perioden, kemi. Det gick nog okej tror jag men jag vet att det far flera saker jag svarade fel på eller inte alls. Men bara det blir godkänt är jag nöjd :)

Vad kan man göra när man har tråkigt? Jag har städat litegrann och jag funderar på att städa badrummet men det är inget kul för vi har en matta där nu som jag inte tycker om och som inte passar ihop med golvet (jo det är visst logiskt). Det skulle vara bättre med en matta som var typ röd, grön eller mörkblå. Men inte orange!

Fysiktenta

Idag hade jag fysiktenta. Jag tror att det gick okej iallfall. Får man hoppas. Sen var jag och klättrade med franklin vilket var lite roligare än tentan^^. Men det var en vägg som var jobbig som jag måste förröka klara nästa gång jag klättar. Det blir nog imorn, med tommy och kanske ante.

Bugg!

Idag har jag buggat nästan hela dagen och det var såå kul! I borlänge får man dansa med en massa duktiga och det är så roligt med massa nya snurrar och turer och tjosanhejsan. Det bästa är att om man är tjej behöver man egentligen inte kunna några turer, bara man kan följa med när den man dansar med för. Kuligt kuligt! :)

Today has been okay

Nu vart jag trött. Har suttit här typ hela kvällen fast jag borde plugga fysik, men det är såå svårt att komma igång ibland.  Men idag har varit en bra dag annars, jag har gjort en fysiktenta som gick bra (otroligt nog) och så har jag fått tillbaka min mapp (tack mimmi!) och sen har jag klippt mig! Det vart asbra :D Fast inte så mycket skillnad men allt det slitna försvann och det var skönt. Sen var jag och tränade med ante och sen åkte jag hem och åt mat och hamnade här.

Slut för idag!

Hey, you better listen
'Cause I'm warning you
Love is never simple
With a complicated girl

Träningsvärk!

Lagom mycket träningsvärk man har idag då! Benen och ryggen >_<. Men det är kul :) Snart ska jag ha fysik (tror jag, mitt schema låg i mappen som jag tappade bort igår^^) I eftermiddag ska jag klippa mig och sen blir det träning med ante.

Och idag så håller vi tummarna för david! :)


Fysik och snowboard

Idag har det varit en asbra dag! :D först en lagom lång labb på fysiken, bara en timme. Sen vart det lite prat och sen en till fysiklektion som inte var så ansträngande. Efter det var jag och tränade och sen åkte jag hel till cali och gick ut och gick med henne och tilda i skogen. Den hunden är ju galen! :D Hon hoppade i snön som en blandning av en häst och en kanin :P.

Vid 5 tiden åkte jag till granberget med franklin och åkte snowboard. Det var jättekul :D men det vart en hel del snygga vurpor och krockar XD Lagom mycket folk också, det var typ 5 pers i backen.

Så nu är jag hemma och ska duscha och kanske försöka plugga lite. Jag tror jag glömde min mapp med massa skolpapper i labbsalen. Det var dagens minus.

Men förutom det är det helt okej idag :)

Tjo!♥

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag blir galen på min dator!!!!! Internet hoppar ur hela tiden och bara för det fikc jag världens största blubb för jag borde plugga och ringa till kerstin och gunnar men jag orkar inte och allt vart brta jooooooobbigggt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
(vadå, jag överreagerar inte?)

Vgm?

Jaa, vad gör man?

I helgen var jag till falun på o'learys och etage. Det var kul. Sen på söndan var det bugg och lite plugg (wow, jag kan rimma!)

Idag var det fysik och jag lyckades hålla mig vaken! Otroligt. Sen var jag en sväng till falun och när jag komm hem fick jag gå från stationen >_< uff. Men sånt är livet.

Jag måste verkligen plugga fisik och kemi i veckan! Dubbel uff.

Och jag hoppas att allt löser sig till det bästa. Snart.

....

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Jag är världens krångligaste och knäppaste människa >_< förlåt