Deppig..

Idag är jag inte glad. Beror på massa olika saker, jag tänker för mycket och vädret är ju inte heller det gladaste. Det känns som att ingenting är roligt och jag har inget kul att se fram emot heller. Skulle isåfall vara om jag får följa med pappa på den där trumkursen i Senegal i vinter, men det är inte förrän i december.

Ikväll ska jag på ungdomssamlig i djuråsskolans gympasal och spela innebandy eller nåt liknande. Jag ahr varit på varenda ugdomssamling och fikagrupp den här terminen. Snacka om att inte ha något liv! Sitta och hänga i en soffa och åka hem klockan 11 varje fredagkväll. suck. Vad ska det bli av mig egentligen? Vad skönt det vore att ta nån sömntablett och sova ända tills sommaren. Då är ma ledig och kan ligga och slöa i hammocken med ett glas läsk och en bulle och en bra bok hela dagarna. Mmm..Sen om jag och Sanna kan komma iväg och tågluffa vore det inte så dumt heller.

Jag har kommit fram till att jag får såna här ryck lite då och då att jag blir helt nere i några veckor och inte tycker att nånting är riktigt roligt. Det är nästan ett år sen det var så sist, men nu har det kommit tilbaka. Det känns som att jag måste göra nånting för att inte tänka på massa jobbiga saker. Det känns som att jag är ute och simmar och måste röra på mig hela tiden för att hålla huvudet ovanför vattenytan. Jag hoppas bara att det går över snart så jag kan vara som vanligt igen.

Simon and Garfunkel - I Am a Rock



A winters day
In a deep and dark december;
I am alone,
Gazing from my window to the streets below
On a freshly fallen silent shroud of snow.
I am a rock,
I am an island.
Ive built walls,
A fortress deep and mighty,
That none may penetrate.
I have no need of friendship; friendship causes pain.
Its laughter and its loving I disdain.
I am a rock,
I am an island.

Dont talk of love,
But Ive heard the words before;
Its sleeping in my memory.
I wont disturb the slumber of feelings that have died.
If I never loved I never would have cried.
I am a rock,
I am an island.

I have my books
And my poetry to protect me;
I am shielded in my armor,
Hiding in my room, safe within my womb.
I touch no one and no one touches me.
I am a rock,
I am an island.

And a rock feels no pain;
And an island never cries.


Jag önskar att det var så. ♥

Suck.

Jag är så slarvig så det finns inte. Nu har jag inte bara tappat bort vanten, utan mobilen också! På bussen. Känner mig helt handikappad utan den så jag har gått runt och varit helt stirrig hela dagen. Inte bra eftersom vi hade gruppdiskussion i naturkunskapen. Tror knappast att det blir mer än VG på den alltså. Suck. Har ringt till dalatrafik 4 ggr. Hoppas den kommer in på hittegods imorn.

Orkaa!

Nån har suttit och sett till så att jag har över 70 forumkommentarer på ungdomar.se. Orka sitta och klicka bort allihopa! Jaja, så kan det gå. Imorgon är det skola. Blää :( Hoppas jag inte får en söndagsdepression idag bara. Tur att inte en viss person är här så att jag inte gör honom också deperimerad^^.

Drömde massa konstiga och läskiga saker inatt, bland annat att en av mina kompisars mamma hade tagit självmord, att några höll på att spränga vårat hus, att några kompisar höll på att drunkna och att jag hade tappat bort mitt bankkort och att vi hade datakunskap i skolan. Ja, datakunskapen var väl inte såå hemsk då :P Men ialflall.

Idag ska jag iväg och städa på pappas jobb. Sen var det nåt mer jag borde göra, men det har jag glömt. Hoppas jag kommer på det snart.

Peace! ♥

Nu är jag stor! :)

Längesen jag skrev sist. Nu har jag aillfall fyllt år, så nu är jag en stor flicka :D Haha. Jag fick ett överkast, en papperskorg, badgrejer, en tröja och lite annat. Dessutom kom alla mina söta kompisar och överraskade mig^^

Idag har jag varit hos Rasmus i Dala-Floda och varit ute och gått, dansat dansmatta och smsat till massa olika människor och varit allmänt flummiga. Jag vill att det ska bli SOMMAR! Nuuuu! Jag vill jag vill jag vill!

    Anna vill:

  • Ha sommar
  • Ha en skateboard
  • Ha en snowbard
  • Ha dreads
  • Åka ut och tågluffa med Sanna
  • Vara ledig
  • Ha en mp3 eller liknande
  • Sova länge
  • Leka med Rasmus
  • Ha sommar sommmar sommmmmmmar!