:(

Ajajajaj. Nu blev det jobbigt igen..

:)

Idag sov jag till 1, det var jätteskönt! Jag har vait duktig och städat hela rummet (och dammsugit..!) och tvättat en del. Igår var jag på etage med sandra, david, amelie, jon, mira och jocke. Det var kul och det var roliga människor :) Amelie dansade i militärkängor, tjocka sockar och långkalsonger i flera timmar så  det tycker jag hon ska ha en applåd för. Klapp klapp klapp!

Musikal och trolleri

Jag har tappat bort mitt ena örhänge :( fattar inte vart det har tagit vägen, jag hade det igår och sen måste jag ha tagit av det eller tappat det igår kväll. Men jag hittar det ingenstans. Jag skulle seriöst kunna bli trollkarl eller nåt, för jag kan hålla i nåt, typ en penna, och sen *poff* är det borta och jag har ingen aning om var det har tagit vägen. Ujuj, hur ska det bli när (om?) jag blir gammal och senil?

Igår var jag i falun och kollade på lina och elisabets musikal som de har gjort. Jätteroligt att titta på :) Och tack robert som jag fick åka med dit!

Oo, det är jättefint ute idag. Måste ta ett kort och visa.



Så här ser utsikten från mitt fönster ut. Dålig kamera, jag lovar att det är finare i verkligheten ^^,




Får jag presentera våran katt svante :) Han hade en lite tokig dag igår.


Fysikdag!

Fysiik idag. Jag och amelie skulle göra en lab och våra grejer fungerade inte så det vart väldigt irriterande. Men till slut fick vi byta grerer och då gick det bra. Sen var det föreläsning och vi fick lära oss varför såpbubblor har så fina färger :) Det var lite intresasnt. vid halv 1 kom jag hem och åt gröt och städade och nu sitter jag här och gör itne så mycket mer.

Shopppingdag (nästan)

Idag har vi ätit på max, det var gott. Dagens citat av fredrik: "Man kan ju inte äta lunch på max på en tisdag!" Men det gjorde vi ändå, busigt :) Sen gick vi på dollarstore och jag provade en ljusblå blank keps som faktiskt var fin. Sen gick vi på barnens hus (Jag fick en gratis robin hood affisch!! :D GRATIS! Det var gött för gangsingen :) och sen åkte david till falun. Då gick jag och fredrik på jula och jag köpte handskar. På vägen till skolan gick vi förbi vildmarks och rusta och passade på att gå in där också för att fördriva tiden. Kl 4 ska ajg nog och träna med ante om han inte försvinner på nåt annat.

Matförslag?

Imorn ska jag laga mat, undrar vad jag ska göra...Det lutar åt köttbullar och potatis :)

Helgen

Igår kom jag hem från hemvärnsövningen i falun där jag har varit i helgen. Det var riktigt kul, fast jag skulle helst hamnat i andra gruppen där det var fler jag kände. Vi fick åka skidor, tolka efter bandvagn (skitkul!) och bada isvak (vilket var hyfsat kallt eftersom vi inte fick gå in och byta om). En kille gick runt och pratade göteborgska (han är inte från göteborg) nästan två dagar så man var lite smått trött på det efter ett tag^^.

Vi åkte bandvagn i skogen en del också. Kaptenen som körde kör helt galet! Upp och ner för branta backar och över träd och stenar och tjohopp tjohej.Tur man hade bälte på sig. Det var bara tre tjejer där denna gång (vi var 19 st). Och jag var den enda av oss som doppade huvudet när vi badade isvak. Moahaha >:) Nädå.

Det slutade ett och då skjutsade jag hem lite folk (gustav, matsson, ante, custersson, herman) så det var hyfsat trångt i baksätet och bakluckan eftersom alla hade med sig sina feta ryggsäckar. Sen kom jag hem och tog världens snabbaste dusch, bytte kläder och åkte iväg till nellie för att hämta henne och åka på buggkurs med david :) Det var riktigt kul men det var svårt när man tänkte på hur man skulle dansa.

Jo

Hemvärnsövning idag :) Ska bli kul.

Torsdag (jag är dålig på att variera mina rubriker ja)

Idag har jag varit i skolan och hade fysik. Världens roligaste fysiklärare mimmi, hur kan man vara så oseriöst seriös? Lambda keps ^^ Sen käkade vi på max och sen åkte jag till biblioteket i djurås och lånade lite böcker (om träning, nu jäklar ska jag bli serös). Nu har jag packat lite till helgen och så.

Rasmus har teoriprov imorn, hoppas det går bra. Håller tummarna!

The Lighthouse Family - High

When you're close to tears remember
Someday it'll all be over
One day we're gonna get so high
Though it's darker than December
What's ahead is a different colour
One day we're gonna get so high

Packning

Håller på att packa för hemvärnsövningen i helgen. Vad behöver man ha med sig förutom utrustningen, tandborste, linsgrejer, skavsårsplåster? Lite choklad kanske inte är så dumt, med tanke på hur dåligt det brukar gå med ätandet när jag är ute. Så man får i sig nån energi iallfall^^

Måste fråga mamma om jag kan få låna bilen i helgen så jag tar mig till buggkursen på söndag i bäsna :) Ska bli jättekul, men jag kommer antagligen lukta som en rökt böckling. Så förlåt david och alla andra som kommer vara där! Ta med en klädnypa till näsan.

Vad ska man hitta på imorn måntro? Jag orkar inte sitta hemma och slöa hela eftermiddagen, det är så deperimerande. Jag behöver iofs städa rummet...

Onsdag

Kom just hem från borlänge. Jag slutade 12 men åt lunch och var och tränade och gick på kupolen. Skulle köpa ståltråd, men jag hittade ingen bra, så jag köpte en bok istället, en bra pocketbok för 30 kr. Inte så dumt :)

Onsdag

Nu ska jag gå och träna. Min klass är rolig :) Eller iallafall några. Undrar när jag vill åka hem idag, vi har typ inget varmvatten.

Jag funderar på hur mycket man kan skriva i en blogg egentligen. Vill jag skriva mina tankar och känslor så att vem som helst kan läsa? Samtidigt är det ju skönt att skriva av sig ibland. Hm.

Obama

Har kollat på när Barack Obama svors in som president i USA. Hoppas det går bra för honom. Han verkar helt okej, konstigt att han ville bli politiker^^

Snöig dag

Nu har jag kollat och jag har visst pengar på mitt konto. Måste varit nåt fel på kortläsaren eller kortet. Så då ska jag betala david som var snäll och la ut pengar när jag skulle köpa en bok  :) 900 sidors pocketbok, inte illa.

Det var kul att träffa carro också (och susanne och tilda) och jag fick sockerkaka. Mums! Dessutom fick jag lite uppdatering om vad som har hänt i gagnef och runtomkring sen sist.

Vi ska byta tillbaka lektionsgrupperna på fysiken så vi ska fortsätta ha mimmi! :D Det var roligt för hon är väldigt kul. Jag ska komma med lite mimmicitat om hon kläcker ur sig nåt bra.

Snart ska jag göra lite pizza.


Tisdag

Idag har det varit en..dag. Inte jätteseg, inte bra och inte dålig, men en dag iallafall. Jag har haft kemi och fysik och det är så mycket tänkande att jag blir alldeles trött på det. Sen har jag följt med david när han skulle shoppa tv och snart ska jag hem till carro och leka med henne. Jag har slut på pengar på mitt kort tror jag, det gick inte att köpa på det. Jättekonstigt, jag hade ju massa pengar sist jag kollade. Måste kolla upp det.

Dagens citat av david: "Det enda man kan göra här i livet är ju att samla på sig saker och föröka sig"
Tja, det kanske är sant^^

Suck

:(

Fattar det inte

Just nu har jag ett rasmusformat tomrum i mitt liv. Vi pratade igår och kom fram till att vi skulle göra slut . Det känns både skönt och jättejobbigt. Det har inte varit så himla bra det senaste halvåret men vi har väl inte velat inse att det inte kommer fungera i längden. Precis nu tänker jag nog inte på hur det kommer bli men hur ska det bli? Vem ska jag nu flumma loss med och vem ska trösta mig när jag är ledsen och skratta åt mina dåliga skämt?  Jag saknar dig. Och det gör så jäkla ont och kommer göra ännu mer ont om jag tänker på det. Varför ska allt vara så svårt?

..

Hur ska det bli med allt? Ingen vet och finns det nåt svar? Är det värt att fortsätta försöka eller är det bara hopplöst?

Boooooooring!!!!!

Idag har det varit den tråkigaste dagen på länge. Jag har inte gjort nåt vettigt, bara varit jättejobbig på rasmus när han skulle plugga (för en gångs skull). Det har varit seeegt som att simma i sirap eller nåt. Och internet bråkar. Jag vill ha en ny dator! (en macbook air, nån som vill köpa en åt mig? ) Snart ska vi nog åka till maria på söndagsångest och ha lite söndagsångest. Usch, jag pallar inte med det här tråklivet :(

Söndag

Tjohopp!
Idag har jag varit på hemvärnsmöte :) Det var lite klent med folk, det var jag, björk och piff och puff. (hoppas de inte läser det här men det gör de nog inte^^) Nästa helg är det vinterövning och då kanske vi åker upp till älvdalen om det inte är nå snö här. Undras vad man ska hitta på idag då? Kanske vara seg och tråkig som igår? Imorgon börjar skolan : / Uscha, orkar inte riktigt med det.

...

Jag har tråkigt :( Blöö

Lördag

Undras vad man ska hitta på idag då? Städa? Pyssla? (jag vill köpa ståltråd) Leka med nån kompis? Städa garderoben? Ut och springa? Den som lever får si :)

Idag tror jag att Amelie kommer hem! :D Hoppas att hon har haft det bra i Spanien!

Jeff fa fa..Dunhaaam...Dotcooom!

Så kul hade jag och robert ikväll. Men det var efter att jag hade varit på hockey med ante och kristian, vilket också var kul. Leksand vann med 3-0 mot växjö (hur stavas det?) för den som ville veta. Somliga verkar dessutom ha svårt att förstå att bara för att man är under 165 betyder inte det att man automatiskt är ett pratande armstöd ^^. Vi nämner inga namn...

Sen åkte jag till betel och träffade roliga personer bland annat robert, elisabet, lina, maria, carl, anders m. fl. Mucho kul att träffa allihopa, jag har saknat er mina kompisar :)


VIll nån gå på buggkurs med mig i bäsna på söndagar (börjar nu på söndag)?

Konstigt nog

Jag ska på hockey XD För andra gången i livet. Hoho (tomteskratt)

Fredag

Igår var jag och klättrade med ante, det var kul men jobbigt, man blir astrött i armarna! Sen gick vi på max och käkade hamburgare och var allmänt flummiga och sen åkte vi till djurås och hyrde rush hour 3 och åkte till kristian och kollade på den. När jag skulle gå hem var klockan 1 och det var 15 minus så jag pallade inte att gå hem i en timme så jag sov över där och åkte hem nu imorse istället. Idag vet jag inte vad jag ska hitta på förutom att jag ska till farmor och hjälpa henne och sen försöka städa lite.

VIll du höra bra musik kan jag tipsa om Emiliana Torrini :) Hon har gjort en massa bra låtar, bl. a.


White Rabbit
I Hope That I Don't Fall In Love With You

Heartstopper

Jungle Drum


Hemma en sväng

Nu är jag hemma en sväng för att äta lunch (ris och köttfärssås) efter att ha varit i älvdalen och mora ett par dagar. Träffat lite kul folk, bland annat Jimmy som jag intehar träffat på typ ett halvår. Det var kul, vi såg på en rolig film och spelade nåt konstigt spel där man skulle bygga typ torn med massa geggabollar.

Innan jag vaknade imorse hade jag en mardröm (eller nästan, den var läskig iallfall) om att vi var i nån slags stad och gick in i ett hus för att fråga om det fanns nåt konditori som gjorde kakor som hette stamps i närheten. Men det var ingen i huset och så gick jag upp för en trappa och det var alldeles mörkt. Sen försvann min pappa som var med och jag träffade på nån gubbe som var läskig och försökte hålla kvar mig där så jag försökte komma därifrån och sen hamnade jag på nåt slags piratskepp. Eller det kanske var innan? Sen vaknade jag.
Sensmoral i drömmen: försök inte gå in i främmande människors hus för att leta efter kakor. 

Snart ska jag åka iväg till borlänge för att klättra med ante (De har öppnat klätterväggen i kfum igen! Vill du klättra är det bara att säga till mig för jag vill alltid med :D)

Tjohopp

Hm

Jag är trött :( och har tråkigt. Ska åka tåg och buss halva dagen. Gäsp.

Filmhelg

På begäran av David ska jag ta mig i kragen och skriva lite :P. Först och främst har jag kommit hem från kenya där jag har varit i tre veckor.  Den sista veckan var vi vid kusten och badade och snorklade och dök. Vi tog ju dykarcertifikat i Thailand förra året så då passade vi på att göra lite dyk där också. Det var roligt och massa fina fisnakr och koraller.

Det är både roligt och tråkigt att komma hem, men kul att träffa alla kompisar och roliga personer som jag ahr saknat när jag har varit borta :) I lördags var elisabet och ante och rasmus här och vi spelade alias. Sen ville vi åka till mcdonalds så först åkte vi och hämtade upp sanna (som förresten är jättefin i håret! :) och så åkte vi till borlänge. På mcdonalds fick vi lust att spela alias igen så då gjorde vi det där :p Det var rätt kul. Efter det åkte vi hem till mig och kollade på filmen spygame som var rätt seg.

Igår (söndags) var ante här och jag klippte håret på honom. Det kunde blivit värre^^ Jag är inte så bra på att klippa folks hår, men det var iallfall gratis. Sen åkte vi och köpte godis och hyrde film, mumien 3 tror jag det var. Den var bra :) Och jag provade antes bänkpress med 37 kg och det gick inte bra alls^^ Jag vill vara starkare!

Idag var jag med mamma och olle till falun när han skulle byta gips. Det såg väldigt roligt ut eftresom han har haft gipset i kenya och blivit solbränd på fingrarna och överarmen.

Imorn tror jag att jag ska åka till älvdalen och hälsa på dem där och kanske hälsa på jimmy i mora på tillbakavägen.

Tjo :)