Hemvärnsmöte

Idag har jag varit på hemvärnsmöte och haft exercis^^. Det ver rätt kul fast lite svårt med alla "HELT OM!"  Sen skulle vi springa en km i uniform och kängor. Jag sprang på 5.14 och drog på mig ett skavsår igen :(

Igår var holmarna här och åt surströmming och sen spelade vi alias. Det var kul och jag och olle vann ganska överlägset. Man är ju bäst ;)

Nu ska jag nog gå och leta på nåt ätbart (blev bara yoghurt till frukost eftersom nån hade gömt smöret..).

Todelo♥

Förresten, det här: ρ är den grekiska bokstaven rho, som betyder densitet :) Såna viktigheter lär jag mig i skolan.

Konstiga funderingar

Jag har funderat på en sak som David sa förut, att när man inte vet saker vill man gärna veta hur det fungerar, men när man väl har fått reda på det vill man egentligen inte veta det längre. När man vet allting förlorar ju liksom världen sin mystik litegrann. Som när man var liten och saker som hände i sagor inte var så otroliga utan faktiskt kunde hända. Nu när jag går naturvetenskapligt basår och läser en massa fysik och kemi så vet man ju att saker inte bara händer utan det finns en massa naturlagar som styr allt är det liksom inte lika spännande längre.

Okej, det där var bara en massa svammel, men ändå :) På tal om det vill jag tipsa om en jättebra fantasyförfattare, Robin Hobb. Hon har skrivit en massa bra böcker, tex. serien som börjar med boken Mördarens lärling.

Idag åt mamma och pappa upp mitt godis :( Jag hade lämnat en godispåse på köksbordet (dumt), och när jag kom hem fanns det bara två kvar! Så gör man väl inte mot sina barn? Okej att man kan ta två eller nåt, men att äta upp en hel godispåse tycker jag var lite elakt faktiskt ^_^ Men men, jag har ju ätit så mycket godis av dom tidigare.

Jag har köpt nio serieböcker med mumintrollet från biblioteket som jag tycker jättemycket om! Det är så mysig stämning i dem och mumintrollen är så snälla och naiva, men allting blir bra till slut ändå, precis som det ska vara.



Puss o kram ♥

Fullt upp

Ikväll kommer holms hit och vi (inte jag) ska äta surströmming eller tunnbrödrulle (om man fegar ur med surströmmingen :). Sen ska vi antagligen spela Alias som jag lånade från elisabet . Kan bli intressant.  Imorn är det hemvärnsmöte och jag ska akta mina fötter lite bättre så de inte går sönder igen. Sen på kvällen blir det kanske taekwondo med amelie om jag vågar utsätta min läpp för risken att få en smäll^^

Rasmus vaknade på fel sida idag så han har varit grinig och då blev jag nästan också det. Fast jag var nog mer dryg mot honom^^ Sen hade vi mjölksmakning eftersom jag anser att man inte känner skillnad på röd och grön mjölk men rasmus tycker att man kan det (Jag tycker fortfarande att jag har rätt, mwahah :P)

NU kommer grävlingarna, tjo tjo!

Tråkdag

Jag har trååkigt :( Fast egentligen är det en massa saker jag skulle kunna göra om jag hade lust, t.ex:

  • Plugga kemi och fysik
  • Städa rummet
  • Plocka ur diskamasinen
  • Ta in tvätten
  • Skaffa ett sparkonto
  • Gå ut och gå/springa
  • Åka till borlänge och gymma

Men istället sitter jag här och tråkar och lyssnar på typ fem låtar med svenne rubins som har gått på repeat så jag har hört dom typ 20 ggr. Den här veckan tar min provmånad på gymet slut så jag ska nog köpa ett kort på friskis och svettis snart. Jag vill ha goodis! En stor fet påse med lösgodis hade suttit fint..mmm..! Men egentligen är jag nog bara hungrig. Fast det är lite svårt att äta med den här ringen jag har satt i läppen nu.




Men den har läkt rätt bra iallfall. Vilket mitt skavsår på foten också har gjort :)


Så snart ska jag ut och springa ordentligt igen!



Tjo!♥



Hoj

Tänkte jag skulle uppdatera min blogg lite, det är nog på tiden^^. Idag har varit en lite dryg dag, glömde mitt busskort, tog fel på tid för dansen och sen var tåget hem försenat. Suck.
Dessutom är min pappa irriterad av nån anledning (att jag sa att det var hans tur att diska efter maten) och det är alltid drygt. Hoppas det blir bättre imorn, för då är jag ledig :) Kanske vore en bra ide att plugga lite men vi får se hur det blir med det. Kanske ska in till borlänge och gymma och shoppa lite.

Tjo♥