Haj haj ...

Haj haj haj!

Idag har jag varit duktig och bakat bullar och städat :) Men nu har jag tråkigt för det fanns inget mer att göra.

Jag har fått mer post från pliktverket om att jag måste boka tid hos en optiker och få glasögon tills jag rycker in. Problemet är att det står att det måste göras senast 6 veckor innan inryck, vilket var i måndags.. Hmm. Ska försöka ringa och kolla det imorn.

En annan grej som jag funderar på är om jag kan/ska skjutsa farmor till blge på tisdag. På onsdag ska vi antagligen åka till göteborg (eller om det blir på tisdag), och jag behöver packa och fia allt med carro och franklin först. Men samtidigt vet jag att jag antagligen skulle hinna följa med farmor (fast det kan bli stressigt). Men då måste jag sitta och fika och prata engelska med några där och det skulle mest bli jobbigt. Men jag vill ju att farmor ska få tillfälle att åka dit och prata med dom. Hmm. Vad ska jag göra?

På lördag ska jag till dalagården, det blir nog roligt :) Att träffa alla dalagårdsmänniskor, det var ett bra tag sen.

Nu regnar det och jag har inget att göra :( Tråk tråk. Patrik och ante är i norge så dom kan jag inte vara med heller på flera dagar. Men jag håller tummarna för att det ska gå bra med tävlandet!

Hoj :)

Studentfirande!!

Nu har jag äntligen fått post från pliktverket :) Så jag rycker in som sjukvårdgruppbefäl i enköping i juli. Ska bli kuul :D Men jag måste träna kondition som en idiot för den är inte bra nu kan jag säga.

Idag har det varit en ganska hektisk dag som började med dåligt morgonhumör och paketinslagning hos franklin. Sen bar det av till stan för att fira studenter och carro som fyller 20 idag :) Grattis till er allihop! Efter det åkte vi till gagnef för lite mer firande (och gratis mat, phew vad mätt jag är). Nu är jag hemma och vilar upp mig lite för ikväll då det blir emr party i falun.

Imorn blir det inflyttnings och födelsedagsfest hos carro! :D Ska bli trevlans.

Puss o kram

Skor och bil

Här kommer en uppdatering på begäran av rasmus som inte har bättre saker för sig än att läsa min blogg ;P Igår köpte jag två jättefina par skor för 50 kr :) Det är bra pris. Idag ska jag åka och hämta min nya bil, en toyota carina som jag har betalat gratis för :D

Wiiho :)

Puss och kram skumbanan