Solig och fin dag

Idag har jag bränt mig på ryggen så jag ser ut som en röd pepparkaka. Jag har också träffat mina söta kompisar och lastat ur och burit en massa kartonger. Mamma anser nämligen att min nya hobby är att bära tunga saker åt henne "för det är ju bra träning". Mhm ja okej då om du säger det mamma ^^.

På kvällen var jag och brorsan i leksand och kollade på nordman. Först spelade patrask och sen var det lite eldshow, de var verkligen jätteduktiga! Sen kom nåt band och spelade nån himla bon jovi cover?! Det gillar vi inte, det passade inte in. Men sen spelade nordman iallfall och de var väldigt bra :)

Nu funderade jag lite på om jag skulle åka till falun och träffa lite folk där men jag tror jag går och lägger mig istället. Jag känner mig inte så hima sugen på att sätta mig och köra hela vägen dit och tillbaka.

Kramkalas :)

Jo minsann

Vad är det med alla som tycker att jag håller på att bli kille? :P Ser jag uit som en sån eller?  Men bara för att spä på det lite extra kan jag ju säga att jag kanske ska börja på tyngdlyftning. Jag följde med amanda dit igår och det var väldigt roligt :)

Idag blir det promenad med sanna och sen kanske träffa elisabet och sen förhoppningsvis konsert i leksand på kvällen.

Jag hade en jättemysko dröm med björ (rasmus kompis), att vi skulle skjuta, en garderob med massa kläder och blå vantar och en ko som höll på att drunkna i en myr. Logiskt och bra som det brukar vara :)

Puss på dig!


Hemma igen

Hemma från sthlm och mönstring och trevligt sällskap :) Styrketestet gick bra den här gången, drog en femma :D Dock fanns det ingen plats som sjukvårdare men jag ska ringa och tjata lite mer. Annars blir det amfibieunderhållsbefär på Amf1 i januari 2011 :) Verkar inte så illa det heller. Nu ska jag snart åka till gräv och åka lite motorcykel :D

Jag har världens absolut finaste kille :) tycker om dig ♥


Packning

Jag klarade biologitentan också =) Kuligt kuligt. Nu håller jag på att packa lite för övningen  som börjar imorn. Men jag vet inte vart jag kan ha gjort av mitt multitool :( Jag måste iallfall ha fått med det hem från utmaningen. Får leta vidare.

Idag sov jag till 12, det var jätteskönt! Men jag drömde massa konstigheter, att jag åkte nån mini mini moorcyklel och att jag var på nåt läger där alla höll på att knarka nån gas som man vart jätterolig av :P Sen var vi i djuråsskolan och provkörde nån slags cyklel och så var majsan där också.

När jag vaknade gick jag iallfall till farmor och hjälpte henne med lite grejer. Sen gick jag hem och åt mat och satt vid datorn och packade lite. Sen gick jag ut på en promenad med cali och tilda :) Den hunden fegade minsann inte ur av att det var kallt i vattnet utan hon tog ett dopp i sjön.

Nu ska här packas och planeras lite mer inför morgondagen!

Jao

Nu har jag nyss kommit hem från falun. Igår var det en trevlig dag med patrik (eller franklin) :) Först på förmiddagen var vi ute och åkte med deras båt en stund och sen var vi på bio på kvällen och såg änglar och demoner. Den var väldigt spännande och nästan irriterande oväntad fast jag hade läst boken (som jag iofs inte kom ihåg).

Idag ska jag nog tvätta lite och sen kanske gå till farmor en sväng om hon inte är upptagen med nåt.
Hoj :)

Tycker om dig så mycket! ♥

Jag är bäst!

AAAAAH, JAG KLARADE MATTETENTAN!! :D Jag är bäst!!! Wiihotjolahopp!

Grattis till Sanna!

Jaha, nu har jag inte skrivit på en månad^^ Folk verkar tycka att jag ska uppdatera lite oftare, så vi får la si hur det blir med den saken.

Jag har varit i shoppartagen :D Jag har shoppat en dator (!) och ett par klätterskor och lite presenter till folk. Sen har jag blivit klar med skolan!! Så nu är jag ledigledigledig :D Det är sköönt :) Än så länge vet jag bara att jag är godkänd på fysiken och kemin, så det är matten och biologin kvar. Biologin är jag hyfsat säker på att det gick bra på och matten spelar egentlgien ingen roll.

Imorgon fyller sanna söt 19 år! Eftersom jag antagligen inte kommer orka skriva imorn kommer det här ett

JÄTTEGRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA SANNA!! :D

Det måste vi fira med en snyggingbild på damen :)


Så var det med det :)

Puss!