Thailand!

Nu ar jag pa ett internetcafe i thailand och ar redan helstekt. Det ar jatteskont har och pa fredag ska vi ga en dykkurs :) Skriver mer sen for nu orkar jag inte mer. Hopaps det ar bra med alla darhemma!

Ciao


Ändrade planer

Haha, nu ska jag uppdatera min blogg igen efter lite påtryckningar från sanna ;) Som vissa vet blev det ingen kenyaresa för oss denna vecka eftersom det är så oroligt där efter valet. Jag fattar verkligen inte hur vi kunde ha sån otur att de börjar bråka där precis när vi ska dit, det har ju ändå varit lugnt där i ca 20 år. Men jag ska väl egentligen inte klaga, det är ju värre för dem som bor där och drabbas värst. Som tur var kunde vi nästan få tillbaka alla pengarna för biljetterna och så lyckades vi få tag i en resa till thailand på fredag för alla 8. Men Kenya blir det, dock kanske inte förrän nästa år.

Så just nu håller jag på att fundera på hur jag ska göra med mitt projektarbete som skulle vara att göra en reseberättelse om kenya. Antingen skulle jag kunna skriva om thailand eller om oroligheterna efter valet i kenya. Annars skulle jag kunna se om jag kan ta ett dykcertifikat i thailand och skriva om dykning, både som fritidsintresse och kanske hur medicinsk synpunkt, vad som kan hända om man får dykarsjuka (heter det så?) eller något i den stilen. Dessutom måste jag ställa om mig mentalt till att åka till ett sånt turistigt land (ja jag vet, jag är också turist ;) och så måste jag packa om min väska. Jag lär inte behöva samma saker som jag skulle ta med upp på mount kenya i thailand :)

Men det blir nog bra till slut och jag ser faktiskt fram emor att åka dit, trots att alla i familjen inte är fullt så entusiastiska...Jaja, det löser sig nog ,hakuna matata :)

Don't worry, be happy! Hejdå för denna gång!